Τ.Ε.Ε Ειδικής Αγωγής Πάτρας (Α' & Β' Βαθμίδας)

   
 

Menu

  Δ/νση: Θεοτοκοπούλου & Επιφανείου Πάτρα  Τηλ:2610-641962    
 
Αρχική Προγράμματα Εκδηλώσεις Εφημερίδα Προσωπικό Νεότερα Σύνδεσμοι Επικοινωνία
 
Μετάλλιο στους Special Olympics
 
 
 
 
Όπως τα περιγράφει η αθλήτρια μας μέσα από το ημερολόγιο της...
Τετάρτη 8/10/2008
Πρωινό ξύπνημα για να πετάξουμε. Τι χαρά!!! θα ξαναδώ φίλους από παλιές αποστολές .Το αεροπλάνο είναι απίθανο. Κάποια παιδιά φοβούνται λίγο. Εγώ καθόλου, γιατί έχω πετάξει πολλές φορές. Το μεσημέρι φτάνουμε στην Μαδρίτη, πρέπει να πάρουμε κι' άλλο αεροπλάνο για το Castello.
Τακτοποιούμε τα πράγματά μας στο ξενοδοχείο. Εγώ κοιμάμαι με την Γεωργία. Τα κρεβάτια είναι τεράστια.
Η κυρία Λέτα μας πήγε στο εμπορικό κέντρο. Είναι τεράστιο. Φάγαμε εκεί και το βράδυ πήγαμε στο ξενοδοχείο για να γνωρίσουμε κι' αλλα παιδιά από την Γαλλία και άλλες χώρες.

Σάββατο 11-10-2008
Σήμερα αγωνίζομαι έχω άγχος.
Στην σφαίρα έρχομαι 3η! και στα 100 μέτρα 4η.
Δεν ξέρω τι έκανα στο τρέξιμο και έχασα την γραμμή μου και έτρεχα σε άλλη γραμμή.

Το μεσημέρι κάναμε μια μεγάλη βόλτα στην πόλη. Η βροχή και το κρύο μας χαλάσανε την διάθεση αλλά η κυρία Λέτα μας είπε οτι πήγαμε πολύ καλά και ξαναβρήκα το κέφι μου. Το βράδυ χαλαρά, το περάσαμε στο ξενοδοχέιο παίζοντας πιν-πογκ με τα παιδιά.
Κυριακή 12-10-2008
Πρωινό και κατευθείαν στο γήπεδο για τα μετάλλια και την τελετή λήξης του αγώνα. Είμαι σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής κρατάω την σημαία μας και την κουνάω δεξιά
και αριστερά από την χαρά που ένιωθα. Με τα δύο μετάλλια μου στο στήθοςμου.... είμαι χαρούμενη! Το να αποχαιρετήσω τους καινούργιους φίλους ήταν συγκηνητικό. Στο αεροδρόμιο δώσαμε ραντεβού για το 2011 στην Αθήνα 10:30. Tο βράδυ χαιρέτισα με δάκρια στα μάτια τα παιδιά από την Ελλάδα και μπήκαμε στο λεωφορείο των Special Olympics για Πάτρα
Στις 2:30 το πρωί βλέπω τη μαμά και το μπαμπά μου να με περιμένουν με χαρά. Φίλησα την ομάδα μου και πήγα στο σπίτι μου. Σκέφτηκα οτι κάτι πρόσφερα και εγώ στην μητέρα πατρίδα μας, Ελλάδα που μ' έχει βοηθήσει τόσο πολύ και με τις σκέψεις αυτές έπεσα για ύπνο.
Την άλλη μέρα αισθάνόμουν μεγάλη περηφάνια με τα δυο μετάλια στο στήθος μουυ αλλά δεν είχα το κουργάγιο να πάω στο σχολείο. Πέρασα ΤΕΛΕΙΑ.
Ημερολόγιο μου σε χαιρετώ
Special Olympics
Μαθήτρια ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής.
 
 
 
θεατρικό
H παράσταση είναι μια συναρπαστική εμπειρία

Βραβείο
στο πρόγραμμα Δαίδαλος

Εφημερίδα
Κατεβάστε την σε μορφή pdf

Ολυμπιονίκης
Μαθήτρια μας διακρίθηκε στους Special Olympics